Ψυχοθεραπεία

Ελένη Κότση

Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

Ελένη

Βασικές Σπουδές και Εργασιακή Εμπειρία

Απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης. Σπούδασε Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων. Είναι κάτοχος Διπλώματος Συμβουλευτικής (με εξειδίκευση σε διατροφικά θέματα). Επίσης, είναι ειδικευόμενη στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία, ενώ ολοκλήρωσε και Master στην Γνωστικοσυμπεριφοριστική Θεραπεία.

Η Εκπαίδευσή της έχει να κάνει επιπλέον γύρω από την Επιμόρφωση στην Επαγγελματική Συμβουλευτική, Επιμόρφωση στην Φαρμακολογία και την εκπόνηση κλινικού ιστορικού.

Η εργασιακή εμπειρία ως απόφοιτη Φιλοσοφικής Σχολής ξεκίνησε με Πρακτική άσκηση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων. Εργάστηκε κατά καιρούς σε διαιτολογικό γραφείο ως Γραμματειακή υποστήριξη, σε παροχή ιδιαίτερων μαθημάτων κατ’ οίκον αλλά και σε παροχή ιδιαίτερων μαθημάτων εκμάθησης Ελληνικών μέσω Skype.

Έχει διατελέσει επιμελήτρια σεμιναρίων στον χώρο του CentroTherapy αλλά και εξ΄αποστάσεως (με έκδοση οδηγού για την Συναισθηματική πείνα έναντι της Βιολογικής) αλλά και ως επιμελήτρια σε σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση βάρους στις γιορτές.

Είναι Υπεύθυνη του Διαιτολογικού Τμήματος πάνω σε θέματα Συναισθηματικής Διαχείρισης φαγητού. Από το 2018 έως και σήμερα έχει αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα διατροφικών διαταραχών.

Τακτικά προσφέρει υπηρεσίες Life Coaching μεσω skype.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στο Βιολογικό Υπόστρωμα Ψυχικών Διαταραχών. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε παρακολούθηση σεμιναρίου στην Διαχείριση Παιδικού Θυμού και Θέσπιση Ορίων, αλλά και σε σεμινάριο με θέμα την Τραυματοθεραπεία.